Merry Christmas Everyone

It’s Christmas Eve morning and we are dancing around the kitchen to festive songs, mulling wine and preparing a big lunch for tomorrow when my ants, uncles, grandmother and bunch of cousins come over. I feel so blessed to have this big, lovely family around me, and that we can celebrate Christmas by gathering around the same table in a relaxed manner.

I popped over to my room to take a quick break to write this post. I want to wish you all a very merry Christmas and without getting too soppy, say an enormous thank to my friends, family and to you for all the support and happiness you have brought me this year. I’m hugely lucky to have such a wonderful, kind and bright group of readers and I really appreciate all your comments and messages, so thank you. Merry Christmas ❤️


Huomenia vaan kaikille! On aatto aamu ja me rokkaamme joululauluja, lämmitämme glögiä ja valmistelemme huomisen lounasta kun suku saapuu juhlistamaan joulupäivää. Olen onnellinen siitä että minua on siunattu isolla ihanalla perheellä, ja että voimme viettää joulun rennoissa merkeissä kokoontuen pitkästä aikaa yhdessä saman pöydän ääreen, ja nauttia toisistamme kiireettömässä tunnelmassa. 

Nyt istahdin pikaisesti lapsuuteni huoneeseen kirjoittamaan tämän postauksen. Haluan toivottaa teille kaikille hyvää joulua ja heittäytyen vähän tunteelliseksi, kiittää ystäviä, perhettä ja sinua valtavasti kaikesta tuesta ja onnellisuudesta jota olet tuonut minulle tänä vuonna. Minä olen todella onnekas että minulla on niin ihana, hyväntahtoinen ja valoisa lukijaryhmä ja arvostan todella kaikkia teidän kommentteja ja viestejä, joten kiitos. 

Mukavaa ja rentouttavaa Joulua kaikille, nauttikaa ❤️

Merry Christmas Everyone | Karoliina Kazi

Love Karoliina x

5 Comments

 1. 25th December 2016 / 6:52 pm

  Merry Christmas to you, too, Karoliina!

 2. 26th December 2016 / 7:35 pm

  Happy Boxing Day and enjoy your visit to Finland xx

  • 26th December 2016 / 9:01 pm

   Thank you and happy Boxing Day to you too 🙂 We went for a sleigh ride in the snow today and it was amazing ❄️❄️❄️

 3. 16th March 2017 / 5:40 pm

  Tulee ihan ikävä joulua kun näitä kuvia katselee <3
  Ihania!

Leave a Reply